slider

de luxe van een prachtig plafond
in 1 dag aangebracht

slider

de luxe van een prachtig plafond
in 1 dag aangebracht

slider

de luxe van een prachtig plafond
in 1 dag aangebracht

is er weer een plafondshow! Klik hier!

Bel 0313 312 101 of:

 

Akoestisch plafond

Doordat er tegenwoordig steeds meer harde materialen worden toegepast in de woning zoals natuursteen en houten vloeren en het achterwege laten van zacht materiaal zoals tapijten en gordijnen, krijgen we steeds vaker te maken met een vervelende nagalm. Plameco is bij uitstek hét akoestisch plafond voor verbetering van de akoestiek.

akoestisch plafond

Sommige klanten wensen alléén een juiste akoestiek door middel van een akoestisch plafond. Denkt u hierbij aan vergaderruimtes, bioscoopruimtes, directieruimtes maar ook woonkamers en of slaapkamers die een akoestisch plafond kunnen gebruiken. Bij deze klanten brengen wij een extra Plameco geluidsabsorberend materiaal aan achter het plafond, zodat er een maximaal rendement ontstaat voor de geluidsabsorptie in de betreffende ruimte. Hierbij kan Plameco Achterhoek & Liemers metingen verrichten, zodat wij vooraf het gewenste resultaat kunnen laten zien. U begrijpt dat door deze techniek een geluidsabsorberend akoestisch plafond ontstaat wat er ook nog eens ontzettend strak uitziet.

Meer weten over het akoestisch plafond of direct een vrijblijvende offerte voor een akoestisch plafond? Neem contact met ons op.