slider

de luxe van een prachtig plafond
in 1 dag aangebracht

slider

de luxe van een prachtig plafond
in 1 dag aangebracht

slider

de luxe van een prachtig plafond
in 1 dag aangebracht

is er weer een plafondshow! Klik hier!

Bel 0313 312 101 of:

 

Badkamer plafond

Een Plameco spanplafond als badkamer plafond

Een badkamer moet ruimtelijk zijn. Gezellig, licht en functioneel. Ongeacht de grootte. Bent u het met ons eens? Een badkamer plafond in een kan van cruciaal belang zijn voor uw inrichting. Hier vertellen we u graag meer over.

Een Plameco spanplafond is de oplossing voor vochtige ruimtes zoals badkamers, zwembaden maar ook sauna’s. Een badkamer plafond van Plameco is algen- en schimmelwerend. Nare vlekken op uw badkamer plafond zijn voorgoed verleden tijd. Hoogglansplafonds met een sterrenhemel of matte plafonds met ingebouwde halogeenverlichting alles is mogelijk. Met een Plameco badkamer plafond bent u verzekerd van een veilige omgeving in uw natte ruimte.

badkamer plafondbadkamer plafondbadkamer plafond

Is uw badkamer een ruimte waar u graag verblijft? Het belangrijkste doel van de badkamer is uiteraard om de ruimte te bieden om alle noodzakelijke hygiënische handelingen te verrichten, of dat nou snel of langzaam gaat. Maar het is ook belangrijk hier plezier te hebben, van het tanden poetsen ’s ochtends tot aan het douchen of baden voor het slapen gaan. Als je alle tijd bij elkaar optelt brengen we soms één tot wel drie uur op een dag door in de badkamer. Dan is het belangrijk dat het een fijne ruimte is om in te verblijven.

Als je zo lang in één ruimte verblijft is het zeker geen secundaire ruimte meer, daar wil je ook een mooi en functioneel badkamer plafond in hebben. Omdat de meeste badkamers niet zo groot zijn is het optimaal benutten van de ruimte extra belangrijk. Juist daarom past een glanzend spanplafond het beste. Een mooi badkamer plafond kan de ruimte ruimtelijker laten lijken. Het plafond stijgt visueel een beetje en door de reflectie van licht zal het badkamer plafond een gevoel van ruimte creëren.

Bovendien is er altijd een spiegel in de badkamer aanwezig en een ander spiegelend oppervlak ziet er heel harmonieus uit.

Een ruimte met een Plameco badkamer plafond kan er ook een stuk stijlvoller uit komen te zien omdat je boven dit spanplafond de kabels en buizen kunt wegwerken die normaal gesproken wel zichtbaar zijn op de badkamer. Verlichting is makkelijk in het badkamer plafond te verwerken zoals u aan de spots op de foto kunt zien.

Meer weten over een badkamer plafond of direct een vrijblijvende offerte? Neem contact met ons op.